Memperkenalkan Jus Buah Asli Tanpa Gula, Tanpa Pengawet!

Madu

Madu adalah salah satu keajaiban dan kekayaan alam semula jadi. Madu asli yang diambil dari sumber terbaik ini mempunyai pelbagai latar rasa, bau dan tekstur. Ia bukan sekadar lazat tetapi kaya dengan pelbagai khasiat untuk anda.

100%
Disahkan Asli
*Madu Sihaté telah dikelaskan menyamai profil kawalan madu mentah.

Analisa RapidRAW™ Madu oleh Malaysia Genome Institute

RapidRAW™ adalah kaedah analisa terhadap madu untuk membezakan di antara madu asli ataupun tulen berdasarkan beberapa tindakbalas seperti mendapan campuran gula, komposisi campuran protein dan karbohidrat.

Tiada Campuran Sirap Gula
Tiada Saringan Tambahan
Tiada Kawalan Sirap Gula

Senarai Madu Asli Sihaté

Produk yang berkualiti, selamat dan dipercayai untuk anda amalkan seisi keluarga.

“.. madu telah digunakan oleh manusia sejak 5,500 tahun lalu. Majoriti empayar besar dunia dilaporkan menggunakan madu untuk masakkan dan juga manfaat kesihatan. Terdapat lebih 320 jenis madu yang berbeza dari segi bau, warna dan rasa..”

MAKANAN TAMBAHAN BUKAN UBAT: Ia adalah makanan yang boleh diamalkan di dalam kehidupan seharian. Hasil mengamalkan makanan tambahan adalah pelbagai dan berbeza mengikut individu. Ia bergantung terhadap cara penggunaan, gaya hidup dan sebagainya.

Bacaan Penting Untuk Anda

Kami komited terhadap produk berasaskan bukti. Tanpa perlu pemasaran yang mengelirukan. Tanpa perlu gembar-gembur perkara yang tidak perlu.